Silvia, Luca, Michela e Giulia
Silvia, Luca, Michela e GiuliaTeam Adventures in Umbria

Luca en zijn vrouw Michela ( in het midden op de foto ) hebben samen een schoonheidssalon In Pierantonio. Een klein dorpje ( niet ver van Montone ) in Umbrië. 

Michela is schoonheidsspecialiste en Luca is fysiotherapeut. 

Ze baten het salon uit sinds 2001. Luca en Michela kennen elkaar al van kinds af aan. Ze woonden in dezelfde straat en zijn sindsdien onafscheidelijk. 

Michela heeft esthetiek gevolgd in Florence. 

Luca is afgestudeerd aan de ISEF. Hij volgde daarna ook een reflexologiecursus. Na die cursus werd zijn passie voor massages groter en deed hij andere cursussen zoals ayurvedamassage en fysiotherapie. 

De andere meisjes op de foto zijn: Silvia ( links ), professionele schoonheidsspecialiste, werkt sinds 1998 en Giulia ( rechts ), professionele schoonheidsspecialiste sinds 2014.

De massage kan ook doorgaan bij jou/jullie in de villa, appartement, hotelkamer,…

Manicure of pedicure kan ook op aanvraag.

Massages en prijzen

RELAXATIEMASSAGE:
Perfect om je lichaam en geest in de watten te leggen en je algemene welzijn te verbeteren. Deze massage is de ultieme ontspanning van lichaam en geest als je momenteel veel stress ervaart.

55 min // € 90,00

REVITALISERENDE MASSAGE/SPORTMASSAGE:
Melkzuuropbouw in spieren na een sportactiviteit kan leiden tot pijn en krampen. Deze massage is ideaal om pijn na het sporten te minimaliseren, spierspanning vrij te maken en uw huid te verzachten en te kalmeren.

55 min // € 90,00

THERAPEUTISCHE MASSAGE:
Dit is de perfecte massage om spierknopen en gespannen schouders lichter te maken. In deze gepersonaliseerde massage zal de focus gelegd worden op bepaalde problemen in uw nek, uw schouders, uw benen of bepaalde gezondheidsproblemen.

55 min // € 90,00

AYURVEDISCHE MASSAGE:
Het basisprincipe van Ayurveda is om ziekten te voorkomen en te behandelen door het evenwicht in lichaam en geest te bewaren. Deze rebalancing-massage maakt gebruik van een langzame maar diepe massagetechniek. Deze behandeling is de perfecte manier om te helpen bij het afbreken en verwijderen van gifstoffen in uw lichaam.

60 min // € 90,00

90 min // € 120,00

WATSU:
Deze massage betekent “Water Shiatsu”. Dit is “the true mind”/”body water therapy”. Deze masage heeft een diep ontspannend effect en wordt uitgevoerd in een zwembad. Het warme water en de verzorgende ondersteuning, die gecombineerd worden met de bewegingen van Watsu, creëren een harmonie met een scala aan therapeutische voordelen en potentiële genezing op vele niveaus.

45 min // € 100,00

KOPPELMASSAGE:
Een aangenaam moment van welzijn om samen te delen.

55 min // € 140,00